Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vechten voor een betere wereld

Stichting gladiatoren aan de maas is opgericht in 2015 met als doel om met een spektakel van een event zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel en de bokssport. De boksende ondernemers verzamelen individueel donaties voor hun optreden, maar daarnaast is er ook jaarlijks een adembenemende veiling op het event waar we unieke items proberen te verkopen voor het goede doel. Elk jaar verkiezen wij een nieuw goed doel. Vorig jaar hebben wij ons ingezet voor de zogenaamde ‘mattie’ trainingen die vanuit Rotterdam Boxing worden gegeven. De mattie weerbaarheidstrainingen zijn bedoeld voor kinderen en jongeren die een destructief zelfbeeld hebben, geen zelfvertrouwen hebben en/ of geen grenzen kunnen aangeven. In totaal hebben we vorig jaar een record van 290.000 EURO opgehaald!

€290.000
Donatie-opbrengst
1294 donaties
8
Edities

YOU'LL NEVER WALK ALONE. YOU'LL NEVER WALK ALONE. YOU'LL NEVER WALK ALONE. YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Veiling

Tussen de adrenaline-gevulde bokswedstrijden organiseren wij op de avond zelf een sensationele veiling met unieke items voor onze gasten. Dit loopt uit een van Rotterdamse kunst en iconische sport artifacten tot droomreizen naar exotische bestemmingen en sportclinics onder leiding van nederlandse sport iconen – We hebben zelfs een echte Olympische gouden boksmedaille mogen veilen! Wij garanderen dat elk item dat onder de hamer komt, uniek en onweerstaanbaar is. Alles om onze gasten een buitengewoon en waardevolle return te geven voor hun gulle donatie.

Mattie-trainingen

De Mattie trainingen zijn onderscheidend in zijn soort omdat de doelgroep niet alleen door een ervaren en deskundige bokstrainer getraind en gecoacht worden, maar ook omdat er een pedagoog en een zorg coördinator aan trainingen verbonden zijn.

Zij dragen zorg voor een pedagogisch veilig klimaat, coachen waar nodig de doelgroep op cognitief niveau en zorgen voor verbindingen met het externe zorg-, jeugd- en onderwijsnetwerk, zodat het “vangnet” voor het individuele kind gewaarborgd is.

Onze premium partners

Samen met onze sponsorpartners zetten wij ons in om boksen op de kaart te zetten en er ieder jaar een waar spektakel van te maken.

Rotterdam Rigging
Nederlandse boksbond
Rotterdam Topsport
Digital Impact
Hello Print
Harley Davidson
Peinemann
Salora